Socialisering i praksis

Linn Cecilia Svensson

Linn Cecilia Svensson


Masterclass afholdes
Socialisering i praksis

Online masterclass m/ hundeinstruktør og adfærdsbehandler Maria Wittrup Nielsen fra Happy-Hund

Dato & Tidspunkt:  23. maj 2024 kl. 19.30

Giv din hund et godt fundament for at møde hunde og mennesker. Hensigtsmæssig socialisering er grundlaget for at din hund kan være tryg i mødet med andre hunde.

Det er vigtigt at vi som ejere respekterer hundens grænser, så den får positive forventninger til at møde andre hunde, og ved at vi passer på den.

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, enten når man lige har fået sin nye hundehvalp hjem, eller når man har en hund, der ikke nødvendigvis er glad for at møde andre hunde. 

I denne Masterclass lærer du om, hvad socialisering helt præcist er, og hvordan vores forståelse af socialisering skal gentænkes med tanke på den nye viden vi har fået om hunde og deres behov.

Få værktøjer til at lære hundens kropssprog og signaler at kende, samt konkrete øvelser som kan hjælpe med at socialisere hunden på en hensigtsmæssig måde. 

I de følgende tre uger efter denne Masterclass introducerer vi et ugentligt emne:

  • Kontakt og ro i nærheden af andre hunde
  • Passere andre hunde på en rolig måde
  • Det gode hundemøde 

Om oplægsholderen

Denne Masterclass afholdes af Maria Wittrup Nielsen, som er uddannet hundeinstruktør og adfærdsbehandler, og har arbejdet med hundetræning professionelt i 15 år i virksomheden Happy-Hund.

Her tilbyder hun både holdtræning og individuel adfærdsbehandling af hunde på hendes landsted i Nordjylland. 

Hendes tilgang har hundens egne præmisser i fokus, og bruger kun positive træningsmetoder.

Maria udgav i 2023 bogen “Verdens bedste socialisering” som går i dybden med socialisering, dens vigtighed og de principper som ligger til grund for at ens hund er tryg og kan blive en aktiv del af vores  liv. Hun vil gerne sætte fokus på socialisering, så det bliver en selvfølge at tage stilling til som opdrætter, hundeejer og hundetræner. 

Læs mere om Marias arbejde på happyhund.dk