Følgende abonnementsbetingelser gælder for medlemskab købt på DogCoach.

Ved køb af et medlemskab til DogCoach Familiy accepterer du samtidigt følgende betingelser.

Digital adgang

Når du køber adgang til DogCoach Family er adgangen person og giver således adgang til én bruger. Adgangen er personlig og må ikke benyttes og/eller deles med andre. Hvis adgangen benyttes eller deles med andre end den der har tegnet abonnementet, er der tale om væsentlig misligholdelse.
Bemærk at tilbud og rabatter også er omfattet af denne personlige adgang, og at det ikke er tilladt at købe til andet end personlig brug.

Betaling

Prisen for adgang til DogCoach Family er hhv. DKK 139,00 og DKK 829,00 DKK.
Betaling for adgang sker automatisk for den første måned, når du tegner medlemsskab. Derefter trækker vi den månedlige medlemskabspris efter 31 dage ved måneds abonnement. Tegnes et års abonnement trækkes dette en gang årligt.

Opsigelse og binding

 Adgang til DogCoach Family betales forud for én måned/ eller et år af gangen. Medlemsskabet løber indtil det opsiges. Hvis du ikke længere ønsker medlemskab, kan du altid opsige dit abonnement.
Det gør du på “min konto” som du finder her:

Vær opmærksom på, at du fortsat er bundet til indeværende måned og du kan derfor ikke kræve pengene retur for denne, men ikke vil blive opkrævet for efterfølgende måneder.

Fortrydelsesret

Når du køber et medlemskab har du altid 14 dages fortrydelsesret. Hvis du ønsker at benytte dig af denne, skal du kontakte os på info@dogcoach.dk

Kommunikation

Du er indforstået med, at DogCoach kan sende dig e-mails der berører dit abonnement. Det kan f.eks. være informationer om ændring af abonnementsbetingelser, tekniske problemer, problemer med betaling, levering m.m.

Derudover vil du i forbindelse med tegningen af medlemskab modtage informationer om dit nye abonnement samt oprettelse af din profil ligesom du vil modtage en bekræftelse, hvis du en dag vælger at opsige dit abonnement.

Misligholdelse

Hvis DogCoach har begrundet mistanke om, at adgangen benyttes af andre end den berettiget bruger, kan DogCoach spærre adgangen og opsige abonnementet. I dette tilfælde kan brugeren ikke kræve tilbagebetaling for den periode brugeren har været afskåret fra at benytte medlemsskabet.

Ophavsret

Alt materiale der optræder i DogCoach Family tilhører DogCoach.

 

Klitmøller 5. oktober 2023