5 måder at fejre juletid ekstra med hund

Linn Cecilia Svensson

Linn Cecilia Svensson

5 måder at fejre juletid ekstra med hund

Festlig Jul med din bedste ven:
5 Kreative måder at fejre juletiden i hundehøjde

Julen er en tid fyldt med glæde, samvær og traditioner. Men når du har en firbenet ven i huset, kan det være endnu mere givende at involvere din hund i julefestlighederne.

Her får du 5 kreative måder at fejre julen sammen med din hund på.

1.Julegave til din Hundeven

Glem ikke at inkludere din hund, når der skal pakkes gaver ud!
En personlig julegave til din firbenede ven er hyggeligt for både hund og ejer. Det er jo mere gaven end beløbet, så din hund bliver med garanti glad for at være med til at pakke ud - uanset om den fr et lækkert kødben, en bamse eller et stykke brugt legetøj:)


2. Lav Julegodter sammen

Ingen jul uden lækre godter! Involver din hund i julebagningen ved at lave hjemmelavede godbidder til dem. Der er mange opskrifter på sundt og velsmagende hundejulbagværk, der kan laves med ingredienser som er både sunde og gode for din hund.  Eksempler på indhold kan være, banan, kefir, gulerod, kød/fisk, æg, mel, tun, blandet grønt - her kan du bruge fantasien eller lade dig inspirere af opskrifter du finder online.
Det bliver en sjov aktivitet, hvor I begge kan nyde frugten af jeres arbejde.
HUSK hunde har generelt ikke godt af at spise “menneskebad” eller rester af fed julemad - så hellere sørge for hundelækkerier som kan gives, mens i spiser ved julebordet


3. Julefoto Session

Tag julekortbilleder sammen med din hund!
Find en nissehue, eller måske en rød butterfly eller halsbånd - tag et foto foran juletræet eller kom ud i byen og find flotte juleudsmykninger der kan bruges som baggrund.
Skab nogle mindeværdige øjeblikke

Disse billeder vil ikke kun være skønne minder for dig, men også perfekte til at dele med venner og familie.

4. Gå på Juletur

Udnyt den smukke vinterstemning og tag din hund med på en juletur. Uanset om det er en tur i sneen eller en gåtur i parken, vil din hund elske at udforske den festlige atmosfære sammen med dig. Husk at tænke på at holde hunden varm, og selvfølgelig sørge for turen bliver på dens præmisser

5. Deltag i hundevenlige juleevents

Mange steder arrangerer juleevents specielt til hunde. Det kan være alt fra julemarkeder med hundefokus til juleparader eller velgørenhedsarrangementer. Gå på opdagelse i din lokale omegn og find sjove begivenheder, hvor du og din hund kan være en del af julefestlighederne sammen med andre hundeentusiaster.

At inkludere din hund i julefejringen kan skabe særlige og mindeværdige øjeblikke for jer begge.
Uanset om det er gennem gaver, fælles aktiviteter eller blot at nyde hinandens selskab, er julen en glimrende anledning til at styrke båndet mellem dig og din firbenede ven.

Lad julen være en tid, hvor alle familiemedlemmer, også de pelsede, kan nyde festlighederne fuldt ud!