Hvordan behandler du bedst dit DogCoach tøj?

Linn Cecilia Svensson

Linn Cecilia Svensson

Hvordan behandler du bedst dit DogCoach tøj?

Hvordan er det nu med vask og behandling af mit DogCoach tøj?

En del af jer spørger ind til om imprægnering af tøjet er nødvendigt for at gøre det endnu mere holdbart.

I kan altid imprægnere med en god tekstil imprægnering, men det er som udgangspunkt ikke nødvendigt ved almindeligt brug.

Hvis produktet har været vasket mange gange, kan det give mening at tilføje en ekstra imprægnering af og til, enten i vaskemaskinen eller ved spray efterfølgende efter vask.

Det du til gengæld skal love os, er at du altid vasker dine produkter UDEN skyllemiddel, og at du lukker alle knapper og lynlåse pg vasker det med vrangen udad. 

Hvis dit produkt er 100% vandtæt 

Har du har et DogCoach produkt som er 100% vandtæt (f.eks. parkajakken, eller skaljakken) indeholder det en membran, og det er derfor ekstra vigtigt, at du ikke tilsætter skyllemiddel, når du vasker

Membranen sørger for, at du holdes tør og at din krop kan ånde. Bruger du skyllemiddel, vil det sætte sig i membranens åbninger og stoppe dem til, så du ikke kan ånde i på samme måde.

Hvis du lige vil have jumpsuiten mere ”fluffy” efter vask kan du evt. tørre den let ved lav varme sammen med f.eks. tennisbolde og ryste det efter cirka hver halve time, men vi anbefaler generelt at tørretumble absolut mindst muligt og kun ved lav varme af hensyn til DWR-behandlingen på overfladen.