Siden 2016 har vi klædt tusindvis af glade hundeejere på i DogCoach produkter.

I dag forhandles DogCoach i flere lande, og vi producerer, designer og udvikler løbende sortimentet således vi kan klæde hundeejere på året rundt. Vores ønske er at gøre hverdagen nemmere og sjovere for alle os med hund - uanset om man skal på tur eller til træning.

Derfor har vi samlet alle de features som kan gøre hverdagen lettere, således du aldrig kommer afsted uden godbidder, hundeposer eller reflekser. Intentionen er klar, vi ønsker at klæde hundeejere bedre på. Både hvad angår viden samt ved at skabe smart og funktionel beklædning i høj kvalitet - som giver dig mere tid og overskud til at være den bedst mulige hundeejer.

Bag DogCoach.dk

Står Linn Radsted & maskotten Nemo, der sammen med Anders, Inge, Katrine, Tine & Susanne udgør teamet bag DogCoach.

Vi er alle hundeelskere, brænder for at udvikle tøj og for at gøre hverdagen sjovere og nemmere for alle hundeejere. DogCoach-familien består også af en række ambassadører fra flere dele af verden. Sammen tester de produkter, og deler gerne stort og småt fra deres hverdag som hundeejer på vores sociale medier.

DogCoach har en mission om at klæde hundeejere bedst muligt på, det være sig i tøj samt viden. Derfor har vi igennem årene samlet en lang række indlæg fra diverse hundetrænere og adfærdseksperter i vores store vidensbank, der kan gøre hverdagen endnu sjovere og bedre for alle os hundetossede

Mange Potedask
DogCoach Teamet

Linn Radsted
Founder & Direktør
Skriv til Linn

Anders Delcomyn Larsen
Partner
Skriv til Anders


Inge Freja Viltoft Stausholm
Forhandler konsulent, Danmark
Skriv til Inge

Susanne Westh Olsen
Wholeseller Consultant, Schweiz & Tyskland
Skriv til Susanne


Katrine Normand De Jong
SoMe & kundeservice
Skriv til Katrine

Tine Feldtsing
SoMe & kundeservice
Skriv til Tine