Klædt på med DogCoach

Siden 2016 har vi klædt tusindvis af glade hundeejere på i DogCoach produkter. I dag forhandles DogCoach i flere lande, og vi producerer, designer og udvikler løbende sortimentet således vi kan klæde hundeejere på året rundt.

Vores ønske er at gøre hverdagen nemmere og sjovere for alle os med hund - uanset om man skal på tur eller til træning. Derfor har vi samlet alle de features som kan gøre hverdagen lettere, således du aldrig kommer afsted uden godbidder, hundeposer eller reflekser.

Intentionen er klar, vi ønsker at klæde hundeejere bedre på. Både hvad angår viden samt ved at skabe smart og funktionel beklædning i høj kvalitet - som giver dig mere tid og overskud til at være den bedst mulige hundeejer.

Shop nu

Bag DogCoach

René Vestergaard, Linn Radsted & maskotten Nemo udgør teamet bag DogCoach. Vi er idérige iværksættere, mangeårige venner og har en stor passion for hunde generelt. Sammen har vi ønsket at skabe et brand som udford- rede den traditionelle måde at tænke beklædning inden for hundebranchen.

DogCoach-familien består også af en række trofaste bloggere samt influencers fra flere dele af verden. Sammen deler de stort og småt fra deres hverdag som hundeejer i det online univers.

Vi samarbejder også med en række hundetrænere som løbende bidrager til formidling af relevant viden, der kan gøre hverdagen endnu sjovere og bedre for alle os med hund.

 

Team DogCoach

 

Du kan følge DogCoach rejse på Instagram #dogcoach.dk eller på Facebook, ligesom du altid er meget velkommen til at sende ris eller ros til os på info@dogcoach.dk