5 skarpe til Regitze Acacie

Tina Hougaard

5 skarpe til Regitze Acacie
Der er nu 2,5 måned til DogDays 2019 løber af stablen, og vi GLÆDER os til at se jer til 8 forrygende workshops. 
Et af dem er: Hjælp, min hund kan ikke med andre hunde m/ Hundetræner & adfærdsrådgiver Regitze Acacie, KøbenhavnerSnuden

Temaet er hunde som har det svært med andre hunde.

Måske din hund er blevet overfaldet, eller har haft dårlige oplevelser og nu ikke trives med at omgås andre?

Her får du konkrete øvelser og redskaber til at hjælpe din hund igennem mødet med andre hunde. Du kommer helt ned hundehøjde og lærer hvilke signaler du skal være opmærksom på hos din hund.

Vi har stillet oplægsholder Regitze Acacie 5 skarpe om hendes hundeverden og engagement i DogDays 2019 - Læs med her:  

 

 • Hvad glæder du dig allermest til at dele ud af på DogDays?
  Min viden. Til et arrangement som dette kommer der en masse engagerede og nysgerrige hundeejere. Det er en hel fantastisk mulighed for en person som jeg, der brænder for at oplyse på hundenes vegne. Et bedre forum kan ikke ønskes og jeg er så glad og stolt over at være blevet inviteret endnu engang :-)
 • Hvad kommer du til at lægge særligt vægt på til workshoppen
  Min workshop handler om "hund og hund imellem". Jeg har SÅ meget jeg gerne vil fortælle og demonstrere, men kogt helt ind til benet er mit hovedbudskab at hunde er forskellige Ikke alle hunde elsker andre hunde og det er helt ok. Kend din hund - hjælp din hund. Med virkelig få tiltag kan man gøre en kæmpe forskel og nøglen ligger i forståelsen for hundens synspunkt
 • Hvad brænder i allermest for i hundesporten/ verden?
  Samarbejdet mellem hund og ejer og det at vi ejere kommer ned i hundehøjde og forstår vores hunde. Igennem forståelse bliver det pludseligt meget nemmere at være hundeejer, da vi har tendens til at komplicere tingene alt for meget. Mit emne er super relevant for lige præcis dette, da vi som hundejere ofte har et behov og måske endda en forventning om at hunde skal hilse og lege sammen. Det bliver vores behov som vi tillægger hunden, med stor risiko for at overtræde enten vores egen eller andre hundes grænser. Vi er faktisk med til at skabe en konflikt der ikke nødvendigvis er tilstede fra begyndelsen.
 • Hvad oplever du som den allerstørste udfordring generelt indenfor dit felt
  Gamle træningsmetoder bygget på lederskab og dominansteorier. Løsningsmodeller hvor hårdt skal sættes mod hårdt og det hele ender med at være hundens skyld. Hvis man som hundeejer ikke er villig til at arbejde med egne fejl og mangler, så kan jeg simpelthen ikke hjælpe.
 • Hvad er det allervigtigste for at være den bedst mulige hundeejer
  Forståelse, accept og kærlighed <3
Bag om Regitze Acacie
Jeg bor på Nørrebro sammen med min søn Bowie og Miss Snuden, en bichon havanese på 4 år.
Jeg ejer hundeskolen KøbenhavnerSnuden der er Københavns største hundeskole.
Vi tilbyder holdtræning, enetimer, adfærdsrådgivning, afholder bootcamps samt tilbyder en professionel og seriøs uddannelse på højt niveau med fokus på familiehunden.
Jeg har en baggrund i Dyrenes Beskyttelse og har til næste sommer 10 års jubilæum med KøbenhavnerSnuden.
Se hele programmet for DogDays her