Advarsel: Vælg din hundepasser med omhu!

Tina Hougaard

Advarsel: Vælg din hundepasser med omhu!

Jeg skulle på koloni med mit arbejde og hundene skulle op til deres hundepasser. Hundene har været der massere af gange, og jeg er helt tryg ved arrangementet. Første dag på kolonien får jeg en besked om, at Maggie kan ting. Jeg spørger undrende tilbage, hvad mener du? Hun var hoppet ud af køkkenvinduet, og lå nok så kækt på havebænken, da hundepasseren kom hjem. Jeg var noget overrasket, da Maggie først skulle hoppe op på køkkenbordet for derefter at tage den ud af vinduet. Men der var ikke sket noget med hunden, så jeg tænkte ikke mere over det.

Det meste af næste dag var gået, da jeg modtog en ny besked fra hundepasseren. “Din hund er blevet lænkehund!!” Jeg skrev straks tilbage og spurgte hvorfor. Det viste sig, at Luna’s jagtinstinkt var sat ind og hun havde taget to høns. Hundepasseren havde været i haven, i det gode vejr, og ordne georginer, i bikini og gummistøvler. Pludselig for Luna forbi hende efter en høne.

hunde spiste høns

Hundepasseren røg efter Luna råbende og skrigende. Hun var total døv og inden hun blev passet op i et hjørne, havde hun taget to høns med på vejen. Jeg var rystet og kunne ikke helt beslutte mig for, om jeg skulle være sur, flov eller stolt.

lænkehund

Heldigvis tog hundepasseren det helt roligt og bekendtgjorde, at det røg på “shit happens kontoen”. For at det ikke skulle være løgn, fik jeg dagen efter endnu en besked fra hundepasseren. Honey, var smuttet ud af lågen. En beskæftigelse hun har tillagt sig på sine gamle dage. Hundepasseren var allerede for sent til dagens aftale. Efter at hun havde forsøgt sig med sin søde lokkende stemme, måtte hun til sidst lægge et godbidsspor fra vejen og ind i haven. Herpå måtte hun sætte sig i hækken og pænt vente på, at Honey opdagede sporet og hun kunne lukke lågen.

Dagen efter skulle de hentes, og det var vist meget godt....

 

Bag om ugens blogger

Ea: Ea har 3 hundepiger, Honey på 11 år, Luna på 2 år og Maggie på 9 uger. Hendes ældste hund er en gravhundeblanding som hun havde med hjem fra sin tid i Grønland. De to andre er cocker blandinger med duracell batterier. Ea træner Nose Work med alle sine hunde, det er en fantastisk aktivitet/sport. Luna er miljøtrænet og socialtrænet fra en tidlig alder, da hun forhåbentlig en dag skal bruges som pædagogisk "redskab".