Bornholm, slut på sommer og stor krise

Linn Cecilia Svensson

Linn Radsted

Bornholm, slut på sommer og stor krise

 Som jeg skrev sidst, så skulle vi jo en smuttur til Bornholm og besøge Hannibal og "bedsterne" fordi mor og far skulle til fest derovre.

Det var Bellas første tur til Bornholm og hendes første sejltur. Det hele gik rigtig fint, Bella lavede ingen pinlige scener på færgen og vi sov alle 3 (Bella, Hannibal og jeg) i sengen med mor og far, så hyggeligt!

hunde på færgen

I sidste uge sluttede sommeren vidst😏 nu regner og blæser det. Kedeligt synes mine pletter, der elsker solen. Det der regn, er ikke noget for mig, så jeg kan godt holde mig det meste af en dag, lige ud en tur om morgenen og om aftenen, men ikke meget mere end det!

Men nu til det, der fylder mest for tiden; vi har en stor krise herhjemme.
Bella har angrebet mig flere gange😢

Mor og far er vildt kede af det, Bella er frustreret og sur på mig og jeg forstår slet ingenting!

Vi er ellers bare blevet bedre og bedre venner og har det faktisk super sammen, vi leger, graver, gør og jager sammen! Må indrømme jeg er blevet ret glad for hende.

hundegravning

Det hele begyndte i søndags, fætter Hannibal kom på besøg om morgenen (han bor jo på Bornholm, så han er der altid flere dage, når han kommer), vi hyggede alle 3 uden problemer.

Men i løbet af dagen blev Bella frygtelig aggressiv mod mig og angreb mig flere gange og bed mig voldsomt😢 hun stoppede først, når mor eller fra fik åbnet munden på hende, så hun slap grebet, jeg skreg bare og bed lidt igen, men jeg er jo ikke sådan en der bider andre, så jeg kan slet ikke lide det.

Det virker heller ikke som om Bella kan lide det, men som om hun bare "skal" bide mig... mærkeligt og frustrerende.

I hvert fald gjorde det super ondt og jeg har fået sår. Hannibal var hun hverken sur på eller interesseret i. Siden da har de været nødt til at holde os adskilt eller mandsopdække Bella, når vi alle skal være sammen. Trist og kedeligt, vi plejer jo at være sammen hele tiden allesammen, også om natten😴 men hun kan slet ikke styre sig den lille.

Mor og fars teori er, at Bella er blevet kønsmoden og der er godt gang i hormonerne. Jeg er kastreret og det er Hannibal ikke. Så måske lugter jeg "forkert" og måske ser hun mig som en konkurrent.

En anden teori er, at fordi hun er blevet teenager, så vil hun overtage verdensherredømmet herhjemme, hun er jo en stædig lille satan.

Jeg gider ikke slås om det, men hun skal ikke tro hun kan få sin vilje hele tiden, jeg vil også have ret ind imellem.

Det mærkelige er, at hun kun er sur på mig inde i huset og ude i haven. Når vi går tur er alt som det plejer, så jager og graver vi huller sammen... hun er sgu en mærkelig lille en😈🐶.

Nu er Hannibal rejst hjem, så vi håber alle der kommer lidt ro på nu.
Men som I nok kan fornemme, så fylder det alt herhjemme lige nu. Håber på en positiv update næste gang!

Hej fra mig!