Hej fra Sophus

Tina Hougaard

Hej fra Sophus

Hej venner!

 Så er jeg tilbage igen. Det er jo noget tid siden sidst, da jeg lånte bloggen til Bella sidste gang. Håber I synes det var ok at læse lidt om hende😉.

Da det er så længe siden sidst, så har det jo både været vinter, jul, nytår og blevet forår. Og forår betyder sol på pletterne og masser af udetid i haven. Heldigvis går det stadig rigtig fint med Bella og mig, så vi kan begge være i haven og nyde sol og varme samt jage fugle, mus, cyklister osv væk sammen. Det er nu altså bare lidt sjovere, når man kan gøre tingene sammen. Hun er stadig møg irriterende ind imellem, jeg gider godt lege med hende, men altså ikke hele tiden, som hun gerne vil. Vi er nu kun skilt ad, når vi er alene hjemme, og det er ok, så er der fred og ro, og jeg kan have sofaen for mig selv🤗.

I december var mor og far på ferie i en uge, så kom bedstemor og boede med mig herhjemme hele ugen, det var hyggeligt selvom jeg savnede mor og far lidt -det er ikke så tit de begge 2 er væk på samme tid❤️. Bella blev passet hos de andre bedsteforældre (fars forældre), og hyggede sig vist rigtig godt der😊. Så vi klarede det allesammen, men skønt at være sammen igen, da de kom hjem!

Jeg har også været med min mor på Bornholm og besøge fætter Hannibal og “bedsterne” nogle gange. Så har Hannibal og jeg haft lidt kvalitets hyggetid, og far og Bella er blevet hjemme og har passet hestene. Det kan jeg rigtig godt lide, dejligt at komme lidt afsted alene, som i “gamle dage”. Og jeg er rigtig dygtig til at rejse, siger min mor😎. 

Nå til noget helt andet; jeg har hørt flere, der har sagt, at jeg er blevet tyk😳 jeg ved ikke helt hvad de har gang i, måske er jeg blevet lidt bredere over skuldrene, men synes nu stadig jeg ser ret godt ud😎 ok jeg er måske blevet en lille smule mere glad for mad, end jeg har været som yngre, men synes så også mor og far gør portionerne mindre... jeg tror altså mest, det er fordi Bella er kommet, og hun er lidt mindre end mig og lang og tynd (hun er jo 1/2 gravhund for pokker), så ser jeg jo automatisk større og måske tykkere ud🤔! I hvert fald er jeg ikke bekymret, sætter lige et billede på fra idag, så kan I jo selv se, om I ikke også synes jeg ser godt ud😍.

 

Kan I  nu have det dejligt, og nyde foråret derude med jeres mennesker🤗

 

Hej då fra Sophus🐶

 

Bag om ugens blogger:

Sophus er en Jack Rusell terrier på 7 år som er flyttet til Sverige, med Lærke og Michael. Her i bloggen følger vi Sophus' travle hverdag, senest med hans lillesøster Bella.