Helt vild sommervarme

Linn Cecilia Svensson

Linn Radsted

Helt vild sommervarme

Skal da lige love for sommeren har været her for fuld udblæsning, siden jeg sidst skrev -kun meget få regndråber er faldet og de fleste dage er temperaturen mellem 25 og 30 grader. Dejligt for en solgris som mig☀️

Bella er også en lille solgris. Vi lægger os i solen så tidligt som muligt om morgenen (ja bevares, når jeg er stået op selvfølgelig.
Bella står lidt før op end mig, hun lærer tids nok at sengen er bedst, tænker jeg).

Mor og far siger, at vi trænger til regn, for ellers er der ikke mad nok til dyrene (og vist i sidste ende os), men jeg synes nu det er lækkert med al den sol...

Det går ok med Bella og mig, jeg er stadig ret træt af hende til tider, og ind imellem er hun så strid, at vi faktisk slås rigtigt, sådan bider hinanden lidt hårdt. Det er ikke spor sjovt synes jeg, men hun bliver bare en lille djævel, hvis jeg f eks kigger på hendes mad (hun ved jo ikke, at jeg ikke er så dum, at jeg spiser det mens hun er der), så flyver hun lige i flæsket på mig, og så er jeg jo nødt til at forsvare mig.

Så plejer far at "skille os ad" og skælde ud, men mest på Bella - det er jo ligesom også hendes skyld. Heldigvis sker det ikke så ofte, og vi hygger os faktisk det meste af tiden med leg og afslapning i solen. Hun har heldigvis også snart skiftet alle sine hvalpetænder ud, med sådan nogle fornuftige voksentænder som jeg har. De er ikke så spidse og krogede, så det gør ikke længere så ondt, når vi leger vildt.

Vi har haft besøg af fætter Hannibal (sammen med bedstemor og bedstefar selvfølgelig), det var lidt "spændende" for os alle de første par timer.

Bella var helt vild og rundtosset, Hannibal var forelsket i Bella (han er ikke kastreret, som jeg er) og kunne slet ikke lade hende være. Jeg var temmelig forvirret, for jeg kunne ikke rigtig beslutte om jeg skulle være sur på Hannibal og passe på Bella, eller om jeg skulle lege med min bedste ven Hannibal og skide lidt på min irriterende lillesøster så jeg fór også lidt rundt!
Men efter et par timer faldt det hele lidt til ro, og vi hyggede os rigtig meget alle 3.

hundeleg

En fordel ved at have Hannibal på besøg var helt klart, at han "overtog" noget af Bellas vilde leg og "bid-af-skarpe-babytænder", så vi kunne altså fordele hendes vilde energi mellem os, så jeg kunne tage en slapper😎

Det er nu over en måned siden Hannibal var her, men vi skal faktisk en smuttur til Bornholm og besøge ham og "bedsterne" i weekenden, det bliver lidt spændende og forhåbentlig hyggeligt🐶 det er Bellas første tur til Bornholm og også hendes første sejltur. Håber hun kan opføre sig ordentligt og ikke tisser på gulvet eller lignende på færgen, det er SÅ pinligt!

hundetur

Hov, jeg skal da ikke lige misse at fortælle, at jeg har været til dyrlægen for at blive vaccineret. Og ja det var som altid frygteligt! Bella blev også vaccineret, men hun fatter ikke noget, tror slet ikke hun opdagede, at hun blev stukket, for hun blev bestukket med godis (læs; guf).

Den virker altså ikke på mig den der, jeg VED jo de stikker mig, så jeg vil ikke have noget af alt deres halløj (men hvis mor tager det med, så kan jeg måske godt lokkes til at spise det i bilen på vej hjem😏

Nu vil jeg slutte, for jeg har faktisk ikke tid til at skrive, når solen banker ned fra en skyfri himmel☀ nyd det nu alle hunde og mennesker, vi ved jo ikke hvor længe det varer ved.

De bedste sommerhilsener fra
Sophus

Om bloggeren

Sophus er en Jack Rusell terrier på 7 år som er flyttet til Sverige, med Lærke og Michael. Her i bloggen følger vi Sophus' travle hverdag, senest med hans lillesøster Bella.