Herlig hundeweekend på Rosenholmslot

Tina Hougaard

Herlig hundeweekend på Rosenholmslot

I dag har jeg fået lov at låne bloggen af min mor. Jeg vil nemlig gerne fortælle om, da jeg i maj måned tog min mor med til hundedage på Rosenholm slot. Og I kan tro at der var en masse at se på.

Om fredagen synes min mor at vi skulle prøve at hyrde får. Det klarede jeg bare så godt. Jeg syntes faktisk selv at jeg allerede er blevet så dygtig, at jeg burde få lov til at hyrde de heste, vi møder på vores gå ture. Men min mor er bare den mest kedelige. Tænk sig hun forventer, at jeg SKAL gå pænt forbi dem.

 rosenholm slot

Til hundedagene havde min mor også meldt mig til en masse sjove konkurrencer. Om fredagen deltog jeg i en forhindringsbane. Det gjaldt om at løbe først hen til sin ejer. På banen lå der en masse fristelser som legetøj og guffer. Mange af de andre hunde stoppede og snuste og spiste, men jeg havde alt for travlt med at komme hjem til mor - tænk sig nu hvis hun forsvandt fra mig. Faktisk løb jeg så hurtigt, at jeg blev nr. 2 og vandt en kæmpe pokal og en masse foder.

Vi deltog også i en trickskonkurrence. Jeg er bare verdens sejeste tricks hund, for jeg vandt selvfølgelig.

Lørdag havde min mor meldt os til et løb. Man kunne vælge mellem 3, 6 eller 10 km, men min mor er i dårlig form, så hun havde kun valgt 3 km. Det var sindssygt sjovt, fordi man skulle igennem en masse forhindringer på turen: op på halmballer, kravle under ting, op og ned ad skrænter og over vandhuller.

Jeg var så glad på turen, at jeg næsten ikke havde tålmodighed til at vente på min langsomme mor. Men hun har lovet at vi skal træne op til mange flere løb.

rosenholm slot

Søndag deltog vi i en konkurrence om at være den mest logrende hund. Det gjaldt om at charmere dommeren mest muligt. Og er der noget jeg er god til, er det at charmere folk omkring mig. Så tror i ikke lige det lykkes mig at vinde den konkurrence også.

Min mor havde også en plan om at vi i løbet af weekenden skulle prøve at udstille, men det der udstillingspjat, det er altså bare alt for kedeligt, så der røg vi ret hurtigt ud.

Fordi jeg bare var den sejeste hund, kom jeg hjem med en masse guffer. Mor siger at vi nu har mad til meget lang tid - men hun kan bare vente, jeg ved præcis hvor hun gemmer det hele.

Hun siger også jeg skal dele med Balto. Det er så okay, han er jo min bror, men bare jeg får mest.

Hey hey fra Lucky.

Bag om ugens blogger

Jeg hedder Mette, jeg er den lykkelige ejer af 2 skønne Hunde. Balto som er en coton de tulear på 6 år, og Lucky som er en Shetland sheepdog på lige knap 2 år.

Jeg er super aktiv med mine hunde, bruger mange timer på træning og konkurencebanerne.

Som barn havde jeg meget slem selektiv mutisme. Men takket være hundene er jeg kommet videre med livet og min frygt for at tale.