I WANNA BE A STAY AT HOME DOG MOM!

Linn Cecilia Svensson

Linn Radsted

I WANNA BE A STAY AT HOME DOG MOM!

Eller vil jeg?

Jeg har lige haft en uges fantastisk vinterferie.

Da jeg kom tilbage på arbejde, blev jeg spurgt, om jeg havde haft en god ferie, hvilket jeg kunne bekræfte. Jeg blev spurgt, hvor jeg havde været henne, og kunne fortælle, at jeg havde været hjemme.
Det lå i luften, at jeg så ”bare havde slappet af”, hvilket jeg i dén grad kunne afkræfte...

Det har været en ferie, hvor jeg virkelig har haft travlt og har brugt hvert minut på den fedeste måde. Manden har været på arbejde, børn har været på arbejde, sammen med venner og veninder og har bare været teenagere og har sovet hele dagen, altså har langt det meste af tiden være 100% til fri disposition, hvilket jeg i dén grad har benyttet mig af.

Ferien har været proppet til bristepunktet med fede ting som hyggeaften og middag med veninder, rally-prøve med begge tøser, Nose Work-træning, HTM/Freestyle-træning, rally-træning, fri ved fod-træning, fødselsdag for familien og HTM-konkurrence både som dommer og deltager med Selma.
Så der har været run på, og jeg har på ingen måde slappet af, men jeg har LADET OP!

selma

Jeg havde planer om at få lavet en masse af de småting, jeg gerne ville have styr på, de der post-it lapper, der bare bliver flere og flere af, men som ikke er vigtige nok, til at jeg får prioriteret dem.


De var så heller ikke vigtige nok til at vinde i prioriteringen her i vinterferien – familie, hunde og veninder vandt, og det er helt, som det skal være.

Jeg havde også drømt om at ligge på sofaen med en god bog, men det er vist mere idéen, der tiltaler mig. Jeg elsker at læse en god bog og har også altid gang i en, men det var bare heller ikke det, der vandt i ferieprioriteringen.

”Husk nu også at få slappet af i din ferie”, hører jeg ofte, men er det at slappe af, nødvendigvis det samme som at lade op, eller er det at lade op, nødvendigvis det samme som at slappe af?
Jeg tror, det KAN være det, men jeg har erfaret, at det ikke BEHØVER at være det.

Jeg har nydt at være på farten og at lave en masse fede ting, som giver mig glæde, så selvom jeg var træt og trængte til ferie, da jeg startede på arbejde igen mandag morgen, var jeg fyldt op med gode oplevelser, jeg var glad, jeg var ladet op og klar til at gå i gang med en ny uge.


Min tanke mandag morgen var, at jeg ikke var klar til at slippe ferien, at jeg ville have mere, og i virkeligheden allerhelst være en Stay at Home Dog Mom, for jeg var ikke klar til at undvære alt det fede, jeg havde fyldt min ferie med, men på den anden side, elsker jeg mit job som skolesekretær og dermed også min hverdag.

Pointen er vel, at vi skal huske at nyde de små øer af ferier og gode oplevelser i det store hverdagshav.

Bag om ugens blogger
Mia Rasmussen er mor til 4 menneskebørn og 2 hundebørn, og er en vaskeægte hundenørd. 
Hun træner primært HTM/ Freestyle og NoseWork, men også sideløbende rally, schweissspor og jagttræning. 
Hun er desuden instruktør og er uddannet dommer i NoseWork og HTM.