Juleblog

Tina Hougaard

Juleblog

Nu har vi altså jul igen, der la´r sig ikke skjule
og vi er vældig med på den, vi snakker kun om jule!


Ja, sidste gang påstod jeg jo ganske vist at denne blog ville handle om mit og Dumles comeback på konkurrencebanen, men nu hvor jeg har fået æren af bloggen lillejuleaften, så skal det udnyttes til at snakke lidt juleri!

Julen – og specielt juleaften – er jo fyldt med traditioner, som for det meste fejres med familie, og jeg er næppe den eneste af os hundetosser, der hårdnakket insisterer på at mine hunde også er min familie, og ikke blot mine dyr. Mine hunde følger derfor også med os til juleaften, og det er resten af familien heldigvis helt med på, specielt fordi mine hunde bestemt ikke de eneste lodne firbenede familiemedlemmer, der er med.

Min store kærlighed til hunde (og dyr generelt) kommer nemlig ikke et fremmed sted fra, så forrige gang vi holdt jul med min familie, var vi derfor 7 mennesker – og 6 hunde ;-)
Selvom familien er blevet udvidet siden sidst, så vi bliver 9 mennesker denne gang, så udgør vores fælles 6 hunde stadig en dejlig stor procentdel af selskabet, endda i en herlig kombination af labrador, tibetansk spaniel, chihuahua, coton de tulear og border collier.

jule hund

Jeg føler mig enormt heldig at have en familie, der deler min store kærlighed til hundene, og som ikke er bange for lidt hundehår. Vi tager det som en selvfølge, at hvis man vil slå mave, så indebærer det at have minimum én hund på skødet, og hvis man har en ledig hånd, så er det naturligvis for at kunne kærtegne en hund ;-)

Når der skal pakkes gaver op, plejer der derfor også at være gaver til hundene. Og her må jeg med skam indrømme, at hundene faktisk er de eneste, jeg mangler at købe til! Jeg plejer ellers altid at få overstået alle mine julegaveindkøb til Black Friday (oh yes, jeg er også en af de tosser), men kunne ikke helt beslutte mig for, hvad hundene skulle have.
Jeg tror dog efterhånden at jeg nået frem til, at udover et stort gnaveben til hver, så skal Dumle have et nyt bling-bling-konkurrencehalsbånd, og Saga skal have en ny kurv, da hendes gamle kurv er ved at være meget slidt og grim. Det har dog været en længere proces at få den smidt ud, da hun har haft den siden hun var en lille vaps, så jeg bliver lidt nostalgisk af det!

Generelt glæder mig bare helt vildt til juleaften, som jo også bliver lidt speciel, i og med at det bliver min datters første juleaften. Lidt sne ville dog være fantastisk, da jeg utålmodigt venter på at kunne få taget nogle nye snebilleder! Indtil da må i nøjes med dem fra forrige år, til at give bloggen lidt vinter og julestemning :-)

Håber i alle får en rigtig dejlig jul!

julehund

Om bloggeren:

Jeg hedder Line, er 23 år og har to skønne hunde - Saga: en Tibetansk Spaniel på 5 år, samt Dumle: en labrador på 4 år.
Jeg elsker at samarbejde og udvikle mig med mine hunde, og vi afprøver derfor jævnligt alverdens forskellige discipliner inden for hundesporten. Vores største passion er dog rally, hvor vi også ofte er at finde på konkurrencebanen.