Nu gik det lige så godt...

Tina Hougaard

Nu gik det lige så godt...

Og så blev Bella lige “overtage-verdensherredømmet-kæk” igen😔

Meget irriterende, men vi klarer den, vi er bare ikke sammen som før lige nu. Mor og far mener det er hormonerne, der driller hos hende, for hun er på vej ind i sin 2. løbetid. Det var ikke planen, at hun skulle steriliseres, men nu bliver det nok den udvej der er, for hun er kun gal på mig, når hun er på vej i løbetid...

 

Bortset fra det, så nyder vi solen og at sommeren er kommet! Det er så skønt☀️🐶 har nok sagt det før, men jeg elsker at ligge og bage i solen -så ind og køle af og ud i solen igen!

Men minus med sommer og varme er torden og lyn🌩 og ja, jeg må konstatere, at jeg stadig er meget bange for tordenvejr, og den seneste tid, har der været enormt meget af det😢

 Et andet minus er, at jeg har noget ballade med mit ene forben. Jeg slikker på det, så meget så der går hul på skindet, og når der går hul, så klør det og så slikker jeg endnu mere! Det er altså en mega ond cirkel😬 jeg får selvfølgelig at vide, at jeg ikke må slikke på det. Men fordi jeg ikke hører efter, så har mor efter mange forsøg med bandager, som jeg pillede af, nu kreeret sin egen “beskyttelsessok”🙄 jeg er virkelig træt af den! Den er lavet af en gammel ridestrømpe, og så sidder den rundt om benet, henover ryggen og så rundt om det andet forben. Min mor synes den er SÅ smart, det synes jeg ikke rigtig, for den bliver siddende! Jeg viser gerne nogle billeder af tortur-sokken!

Men når jeg brokker mig over den, så siger mor, at alternativet er en krave om halsen, og så bliver jeg lige rolig igen - for DEN hader jeg!

 

Nu må I have det dejligt og nyde sommeren sammen 2- og 4-benede😍

I får også lige lov at nyde lidt dejlige billeder af mig😎

 

//Sophus