På Troldejagt

Mie Eriksson

På Troldejagt

Vi elsker at tage på udflugter med både hund og barn, og om det er ture rundt i vores eget område eller rundt omkring i landet, så nyder begge vores drenge det fuldt ud. Naturen er i sig selv balsam for sjælen, og i stedet for at sidde indenfor weekend efter weekend, så er vi en familie som prioriterer outdoor-livet.

Vi voksne synes dog, at det er lidt sjovere at gå rigtig langt, hvis vi gør det for at opleve noget specielt, eller hvis vi har et mål.

Derfor går vi på troldejagt!
 
Her på lille Sjælland inkl. ø’erne er vi så heldige, at have hele 16 trolde, og dem er vi så småt i gang med at besøge.
 
Indtil videre har vi besøgt 6 trolde:
Bjarke Cirkelsten (Vestamager)
Sanka Suttetrold (Amager)
Bakketop Trine (Hvidovre)
Glade Anders (Hedehusene)
Lille Tilde (Vallensbæk)
Thomas På Bjerget (Albertslund)


 
Det er altid lidt af en overraskelse, som venter sig, når vi møder en trold. Troldene har altid en sjov lille historie bag sig, og navnene på troldene samt deres udformning er altid meget gennemtænkt. Troldene er lavet af genbrugstræ, og nogle af dem er meget større, end man lige forventer.
 
Ludwig sidder typisk i sin klapvogn, da vi oftest skal gå en del kilometer for at møde trolden, men når vi så endelig ankommer, får han lov til at komme op af vognen, for selv at se og mærke stedet. Ludwig synes troldene er meget spændende.

Mor her går primært med klapvognen, så de store muskler i baglårene bliver virkelig trænet godt - specielt når vi kommer off-road eller tager en genvej, som nogen gange viser sig at være lidt af en omvej.

Farmand er vores guide, og telefonen er indkodet med diverse lokationer, og selvom der bliver hevet godt i snoren fra Rudys ende af som går forrest, så formår han næsten altid at holde skarp kurs.

Rudy derimod ved jo ikke, hvad vi skal. Han har 1 mål, og det er, at han skal fremad.

Han får gået utroligt mange skridt med de 4 forholdsvis korte ben. Han er jo trods alt en 33kg tung bulldog, som knap nok har en ryghøjde til mine knæ. Rudy’s ben bliver løftet utalligt af gange på hele turen, da han jo gerne skulle afmærke sine dufte, på trods af at sprøjten blev tømt for længst. HAN ELSKER HVERT ET MINUT – og er jeg rigtig heldig har han lige lidt overskud og tålmodighed til, at jeg får taget et par billeder af ham i den smukke natur.

Det er nemlig obligatrisk for mig, at få forevigt vores mange ture.

I sidste weekend var vi igen ude og lede, og da vejret jo ikke altid er så forudsigeligt, så valgte jeg at iføre mig min uundværlige DogCoach Hundelufter Jumpsuit, som virkelig er en redning for sådan en frossen-pind som mig.
 
Er du nysgerrig på, at gå på troldejagt med din familie ligesom os, så kan man rigtig nemt finde de mange trolde på ”troldekortet” på Thomas Dambo’s hjemmeside.
 
Rigtig god tur!

Ugens blogger
Dette blogindlæg er skrevet af Mie Eriksson, som er den heldige ejer til en skøn Old English Bulldog ved navn Rudy. Sammen med Mie søn, Ludwig, er de aktive på instragram med profilen @erikssons_boys