Selvforsyning for alle hunde...

Helene Vester Nielsen

Selvforsyning for alle hunde...

Hej
Det er mig, Mini Corgi, der skriver.
Jeg har lånt mors computer, mens hun ikke er hjemme. Mor ved det ganske vist ikke – og hun vil garanteret heller ikke synes om det! Men, når noget er vigtigt så må man jo omgås reglerne.

Jeg udbyder nu mit helt unikke kursus: Selvforsyning for alle hunde.

Kurset henvender sig til ALLE hunde, der er interesserede i selv at kunne skaffe sig godbidder, snacks og andre lækkerier.

Vi skal tale om hundes størrelse i forhold til højden af køkkenbordet. Hvor langt ind på bordet kan man nå hvis man strækker sig godt, eller hopper højt. Bør man spise alt det man finder på bordet med det samme, eller kan en gammel ost gemmes i hundekurven til senere brug?

Hvordan snupper man uset en pose chips på sofabordet eller rydder teenagerens skrivebord for lækkerier?

Vi skal arbejde med åbning af skoletasker, opsamling af madpakker, nedtagning af jakker fra knager, så lommerne kan tømmes og får besvaret spørgsmålet, glaskrukker kan de åbnes uden at gå i stykker.

En vigtig del af kurset vil omhandle affaldssortering. Hvordan tømmer man en skraldespand ud over hele gulvet og får sorteret de lækreste madrester fra? Herunder kommer vi ind på, hvordan man sætter et uskyldigt ansigt op, når menneskene opdager, hvad vi har gjort, eller får det til at se ud som om, det er katten, der har været en bølle. Til denne del af kurset skal du medbringe din egen kat.

Underviseren vil være mig, Mini corgi.

Efter adskillige års praktik i selvforsyning, vil jeg tillade mig at kalde mig selv ekspert. Udover at være virkelig ferm til selvforsyning har jeg som en lille sidegesjæft specialiseret mig i hegn. Mor har endnu ikke fundet et hegn, som jeg ikke kan forcere med snedighed og stædighed.

Jeg medbringer min assistent, den unge hund Audi, som har brugt de sidste par måneder på at dygtiggøre sig i samling af æg direkte fra hønsehuset og dertil har opøvet en helt særlig teknik til at hoppe virkelig højt, så han kan nå rigtig langt ind på køkkenbordet.

Som gæsteunderviser deltager den lille vimse Cookie, der vil demonstrere hvordan man lynhurtigt løber tværs over spisebordet og undervejs snupper en stor mundfuld chips fra snackskålen, mens man smiler og logre med halen. Hun vil desuden vise, hvordan man med et hurtigt snuptag i mors arm kan få mors mad til at falde på gulvet i stedet for at ryge ind i munden på mor.

Kurset afsluttes med en praktisk øvelse, hvor du selvforsyner hjemme og afleverer byttet til mig. Der vil blive udleveret et diplom som bevis på deltagelse i kurset.

Tilmelding via hundeposten. Skynd dig, der bliver rift om pladserne.

Dette kursus burde være obligatorisk for enhver lækkersulten familiehund.

De bedste hilsner
Fra Mini Corgi ;)

Om ugens blogger:

Mini Corgi med hjælp fra

Helene er førtidspensionist og bruger en stor del af sin tid på sine dyr. Dyreholdet består af 4 hunde, 1 kat, 15 fritgående høns, ca. 80 volierefugle og så har datteren tre axolotler. Og nu kan hun og Cookie også kalde sig læsehundeteam.

Hun elsker at skrive små noveller, digte og historier fra sin hverdag og læser gerne en god skandinavisk krimi.

Udover Helene og alle dyrene, består familien af Birger 55 år, Thor 12 år og Sigrid 10 år.