Tilbageblik på et fantastisk år

Linn Cecilia Svensson

Linn Radsted

Tilbageblik på et fantastisk år

 2018 nærmer sig med hastige skridt sin afslutning.

Det er tid til at kigge tilbage, tid til at mindes, tid til at glædes og tid til at håbe. Og når jeg sidder her og kigger tilbage på 2018, så er det med en masse, helt fantastiske, gode, dejlige, skønne hundeminder i bagagen. 

Lucky er blevet 2 år. Han er ikke længere min bette hvalp.Han er blevet en smuk, flot voksen hund med charme og selvtilliden helt i top. Med et arbejds-drive og en energi, der bare er helt perfekt.

lucky

Ham og jeg har været på en utrolig udviklings rejse sammen i 2018

I sommers deltog vi på Rally camp. En fantastisk camp, med 30 deltagere fra hele landet. Det kan måske lyde som en lille ting for de fleste, men når man som jeg er en lidt usikker person, med lav selvtillid og til tider ingen tro på egne evner. Så har det i den grad krævet mod at melde sig alene til en camp, hvor jeg hverken kendte de andre deltagere eller trænerne.

Men jeg klarede det. Sammen med min klippe, min tryghed, min makker, min helt perfekte Lucky, der i den grad formår at vende alle de negative tanker til tro og selvtillid. Klarede vi den. Jeg og Lucky. Lucky og jeg. Og vi havde bare verdens mest fantastiske weekend.

Jeg har i den grad fået mod på, at melde mig til mange flere træningslejre, camps, og overnatningsture. Sammen med mine skønne hunde kan jeg ALT. 

2 gange klubmester

2018 blev også året hvor Lucky fik lov at snuse lidt til stævner. Vi startede vores første stævner.

Og er i år blevet 2 gange klubmester. Lucky er en lille bandit på agilitybanen. Så rigtig meget træning venter, før vi er klar til de større stævner. Men det vigtigste er, at vi begge har det sjovt, så skal alt det andet nok komme en dag.

Og sjovt det har vi.

Min lille Krudtugle synes bare agility er det sjoveste man kan lave, og jeg nyder arbejdet og samarbejdet med ham. Nyder at se og mærke, hvordan vi sammen bare rykker fra gang til gang.

Mål og håb for 2019 er der masser af

Men det aller vigtigste af alle er, at mine hunde forbliver sunde og raske, og har det sjovt med de aktiviteter vi laver.

Jeg vil slutte årets sidste blog indlæg af med at ønske alle både 2 og firbenede et helt fantastisk godt nytår.

Pas nu rigtig godt på jeres kære hunde. Her på årets aller sidste, og for mange hunde årets sværeste dag.

Hvis i har lyst må i meget gerne dele jeres bedste minder for 2018 i kommentar.

Om bloggeren

Jeg hedder Mette, jeg er den lykkelige ejer af 2 skønne Hunde.

Balto som er en coton de tulear på 6 år, og Lucky som er en Shetland sheepdog på lige knap 2 år.

Jeg er super aktiv med mine hunde, bruger mange timer på træning og konkurencebanerne.

Som barn havde jeg meget slem selektiv mutisme. Men takket være hundene er jeg kommet videre med livet og min frygt for at tale.