Væddeløbshund for en dag.

Væddeløbshund for en dag.

1 kommentar

 

D. 11 maj var jeg med min skønne klub på besøg på midtjyskgreyhoundstadion i Bjerringbro.

Vi var 17 personer afsted med næsten ligeså mange forskellige hunde racer

hundevæddeløb

Selv havde jeg min sheltie Lucky med.

En Sheltie er jo ikke ligefrem den mest oplagte og mest brugte race inden for væddeløb.

Lucky er en tryghedsnarkoman der helst ikke forlader mig.

Så jeg var vildt spændt på om jeg overhovedet kunne få ham til at løbe selvstændigt rundt efter den kunstige hare.

Jagtinstinkt er nemlig heller ikke lige det, han ejer aller mest af. 

Når de ”rigtige vædeløbshunde” løber forgår det sådan at de sættes ind i en boks, har mundkurv på, og løber om kap efter en kunstig hare, monteret på en skinde.

Mundkurven er for at de ikke skal komme op at sloges over haren.

 hundevæddeløb

Men denne her dag skulle vi jo bare prøve det for sjov.

Så det forgik en ad gangen.

Hundene skulle først snuse til haren, som i dagens anledning var noget fristende skind, for at vække deres interesse.

Og der opstod første udfordring. Lucky ville bare ikke hilse på den der hare.

Den larmede helt utrolig skræmmende syndes han, og legetøjet det kunne jeg selv lege med.

Men heldigvis er der intet her i verden som mad ikke kan løse.

Så med godbidder kunne selv Lucky overtales til, at den der Hare der, den var faktisk ganske ok.

Næste punkt i træningen bestod i at træneren skulle holde Lucky, mens jeg skulle løbe rundt om næste hjørne af banen og kalde.

I det jeg kaldte, blev både Lucky og Haren sluppet løs.

Og så kom det spændene punkt, ville Lucky stoppe hos mig?

Eller følge haren?

De første gange stoppede han hos mig, og måtte hjælpes og lokkes videre.

Men anden gang vi forsøgte, lykkes det faktisk at få ham til at tage lidt over en halv omgang selvstændig, med fokus kun på haren.

Før han atter vente om for at hente mig.

Der var jeg bare stolt over min super seje stjernehund.

Jeg nyder at lave rigtig mange forskellige ting med mine hunde. Og det her har bestemt været en oplevelse af de sjove, som vi sagtens kunne finde på at lave sammen igen.

Både Lucky og jeg var godt trætte og brugte efter en dejlig, sjov og anderledes form for træning.

Og min lille stjernehund havde bare klaret sin første dag som væddeløbshund super flot.

 

Bag om ugens blogger

Jeg hedder Mette, jeg er den lykkelige ejer af 2 skønne Hunde. Balto som er en coton de tulear på 6 år, og Lucky som er en Shetland sheepdog på lige knap 2 år.

Jeg er super aktiv med mine hunde, bruger mange timer på træning og konkurencebanerne.

Som barn havde jeg meget slem selektiv mutisme. Men takket være hundene er jeg kommet videre med livet og min frygt for at tale.

1 kommentar

AlexEvimi
AlexEvimi
Hi savings lover! What can you buy online? Yes, almost everything! So, for everything you can get a significant percentage of cashback from our service! Our regular users know that using a cashback service cashback service you can not only profitably buy clothes and equipment, but also save money on purchases of household chemicals, cosmetics and the mass of other categories of goods. And with us you can get a cashback with each order of your favorite food! We are constantly expanding our list of partners among online stores, choosing the most popular of them, so that you don’t have to limit yourself to choosing! Choose from thousands of brands and a million products of various categories! And, of course, get cashback from each order! Visit our website right now and reduce your spending on purchases! Save up to 40% from each purchase !. Use cashback service cashback services. Introducing the largest cashback service cashback service in the world! - 2078 popular online cashback stores - 969 stores with increased cashback Today, bank cards are not only a way to store money and non-cash payments, but also a very interesting financial instrument, opening a number of convenient and profitable functions for their owners. Cashback has become a favorite subject in many of the features of related cards. Fast cash withdrawal in a convenient way! http://bit.ly/2VYijaH

Tilføj en kommentar