Glad hundelufter feedback

Linn Cecilia Svensson

Linn Radsted

Glad hundelufter feedback

WAUW tak til Jette Fuglsang for de smukkeste billeder og søde ord om DogCoach hundelufterjakken

Jeg hedder, Jette Fuglsang og bor i Odder, ca. 20 km syd for Århus – det var mig, der var så super heldig at vinde en DogCoach hundelufterjakke i fotokonkurrencen.

Rent hundemæssigt er jeg Agility- og klikkertræner i DcH Odder.
Jeg interesserer mig rigtig meget for indlæring, klikkertræning og adfærd – også adfærd hund/menneske i træningssammenhæng – mit mål er at lave glade tænkende hunde, som kan lide at arbejde sammen med sine mennesker.

Min egen hund Chakika – el. Kika er en glad Rhodesian Ridgeback tæve på 2,5 år.
Racen stammer oprindeligt fra Afrika og kaldes også for Afrikansk Løvehund – så hun skulle selvfølgelig hedde noget afrikansk på sin stamtavle.
Hendes fulde navn er: AKIZURI CHAKIKA BY ARGOS – Chakika betyder at gøre indtryk og det gør hun dagligt med sine store mørkebrune øjne, de skøre påfund, super nysgerrige sind og sin arbejdsvilje.
Vi har fulgt hinanden i tykt og tyndt hele hendes liv, da jeg var med til hendes fødsel hos min veninde, som har kennel Akizuri.

Vi træner i øjeblikket DcH’s lydighedsprogram (C-klassen) – da Chakika er en rigtig næse- og løbehund, elsker hun rundering, feltsøg, spring og apport mfl. – så jeg syntes hun og næsen skulle udfordres lidt mere, end den bliver det i LP-lydighed og Rally, men det kan altid komme.
Hun er en meget alsidig hund, hun løber også Lure Coursing (væddeløb efter kunstig hare), går Schweiss-spor, dyrker Doggy Fitness og så løber hun ind imellem Agility for sjov.
Derudover elsker vi naturen og de gode traveture bare os, eller sammen med vennerne – Chakika er med på det meste, jeg kan finde på at lave med hende – hvilket kan være liiidt atypisk for en Ridgeback.

Afslutningsvis, vil jeg gerne sige tusinde tak til DogCoach for min hundelufterjakke, som er varm, funktionel og dejlig!
– Jeg så at der er en version 2 i støbeskeen og at der ønskes tilbagemeldinger mht. evt. forbedringer.
Jeg har tænkt på hvad jakken mangler, men jeg kan ikke komme i tanke om noget den ikke har!

Skulle jeg sige noget, så ØNSKER jeg mig en sommerversion og helt sikkert en HUNDETRÆNINGSVEST med samme lækre funktionaliteter, vesten må meget gerne være med udskiftelige tætte godbidslommer, så de kan ryge til vask…… for vi har jo ikke tid til at vente på de bliver rene – vi skal ud at træne…..

Glade hilsner
Chakika og Jette :)