hero image hero image hero image hero image hero image hero image hero image hero image hero image hero image hero image hero image hero image hero image

Tillykke med din medlemsfordel

Samarbejdet mellem Agria & DogCoach giver alle med en Agria forsikring en særlig attraktiv fordelsrabat på et årsmedlemsskab af DogCoach Family fremadrettet. Et medlemsskab af DogCoach Family giver adgang til onlne, månedlige masterclasses med eksperter, replays af tidligere masterclasses, sjove udfordringer til hjemmetræning og særlige tilbud samt fri fragt og retur på alle køb på dogcoach.dk.

Bliv medlem

Som medlem hos Dogcoach family kan du gælde dig

Din adgang til et unikt fællesskab

Fri fragt & Retur

Gratis fragt, retur og ombytning på alle dine DogCoach køb

Fri fragt
Som medlems af DogCoach Family får du fri fragt på alle dine køb på dogcoach.dk uanset ordre størrelse.

Ombyt gratis
Du ombytter også nemt alle køb uden ekstra omkostninger (normalpris pr. returlabel kr. 49,-)
Fx. hvis størrelsen ikke passer eller du har lyst til at prøve en anden farve

Læs mere

Medlemstilbud

Udvalgte måneds-tilbud på DogCoach produkter

Som medlem af DogCoach Family får du hver måned får du adgang til særlige fordelagtige medlemstilbud på DogCpach produkter. Spar optil 50% på udvalgte DogCoach varer. Du finder ikke disse tilbud andre steder.

Læs mere

Forhandlertilbud

Særlige tilbud fra udvalgte DogCoach forhandlere

Som medlem af DogCoach Family får du hver måned får du adgang til særlige fordelagtige medlemstilbud fra DogCoach forhandlere.
Tilbuddene udvælges nøje, og kan være på udstyr, foder eller tilbehør. Du finder ikke disse tilbud tilgængelige andre steder

Læs mere

Netværk

Lær, mød og netværk med andre hundeejere i DogCoach Family Facebook gruppen

Som medlem af DogCoach Family får du adgang til en lukket FB-gruppe fyldt med andre hundeejere. Fælles for alle, er at vi også har lyst og interesse i at "nørde" og lære mere om hunde, træning, adfærd og sundhed - for at få en sjovere hverdag sammen med vores snuder.

Læs mere

Challenges

Få udfordringer og challenges som gør hverdagen med din hund endnu sjovere

Som medlem af DogCoach Family får du hver uge sjove, spændende og lærerige udfordringer som gør hverdagen med din hund sjovere. Ofte har udfordringerne afsæt i den aktuelle masterclass, således du selv nemt kan træne med og lære sammen med de andre i gruppen.

Læs mere

Lær af eksperterne

Få adgang til online masterclasses med eksperterne hver måned

Som medlems af DogCoach Family får du adgang til unikke online masterclasses hver måned med udvalgte eksperter.
Glæd dig til at lære meget mere om indenfor adfærd, træning, sundhed og i det hele taget bare lære af nogle af de dygtigste fagfolk og eksperter indenfor forskellige områder. Undervejs kan du stille spørgsmål i chatten, og hvis du er forhindret i at deltage live kan du altid se replay efterfølgende.

Se hele programmet med de kommende masterclasses

Læs mere

Hvorfor blive medlem?

Det siger medlemmerne

Som trofast DogCoach kunde glæder jeg mig til at kunne få flere fordele når jeg handler. Og så elsker jeg at nørde og lære mere om hunde. Har siden DogDays i 2019 håbet på der kom flere seminarer og mulighed for lige præcis dette.

Jakob F

28-09-23

DogCoach Family giver mig mulighed for at forstå min hund bedre. Jeg har svært ved at nå til hundetræning i en travl hverdag, så håber vi på denne måde får mange tips til aktivering og hjemme træning Og så glæder jeg mig også til månedstilbuddene (og til at kunne spare lidt ekstra)

Rikke S

29-09-23

Fantastisk at have en skattekiste af hundeviden samlet lige ved hånden! DogCoach Family gør det nemmere både at få ny viden og træne nye færdigheder sammen med min hund . Jeg elsker bare, at alt er tilgængeligt på ét sted, og glæder mig så meget til det nye fællesskab

Vicky H

30-09-23

DogCoach Family er mere end bare et medlemskab. Det er som at være en del af en stor hundefamilie. Jeg elsker at dele oplevelser og træningsudfordringer med ligesindede hundeejere, og kunne følges ad online med andre hundeejere. Her er der plads til alle aldre, racer og niveauer - det er dejligt.

Birthe G

29-09-23

Med Agria

44,85 kr / md.
538,2 kr. pr. år

Fri fragt på alle ordrer

Fri retur.

Ombyt uden omkostninger

Månedlige masterclasses med eksperter

Inspiration til hverdagen med challenges

Unikke medlemstilbud

Spar 35% på live events

Bliv en del af hunde fællesskabet

Bliv medlem

DogCoach

69 kr / md.
828 kr. pr. år

Fri fragt på alle ordrer

Fri retur.

Ombyt uden omkostninger

Månedlige masterclasses med eksperter

Inspiration til hverdagen med challenges

Unikke medlemstilbud

Spar 35% på live events

Bliv en del af hunde fællesskabet

Bliv medlem

BONUS:

Tilmeld dig nu og få gratis billet

Får du desuden en gratis billet med til det store LIVE event på Ledreborg Slot i Lejre, med forfatter og hundepsykolog Anders Hallgren d. 28. januar (gælder kun så længe billetter haves)

Se mere om eventet

JA TAK - Giv mig adgang til fordelspris