Når tankerne om hund nr. 2 begynder at banke på

Tina Hougaard

Når tankerne om hund nr. 2 begynder at banke på

For 1,5 år siden havde jeg 3 hunde. PellePirat, Kyimo (Tibetansk Terrier) og Ella (tidligere græsk gadehund).

I dag har jeg kun PellePirat. Og han har været enehund siden Januar 2017. Da måtte jeg nemlig sige farvel til min yndlings og meget højt elskede Kyimo. Ella var blevet aflivet af alderdom 3 måneder forinden. 

Flere hunde

Det var ubærligt at miste 2 hunde på så kort tid, og jeg var taknemmelig for, at jeg havde fået PellePirat da jeg fik ham, selvom jeg altid havde forsvoret at 3 hunde var for mange. Livet sørger heldigvis for at give os det vi har brug for - når vi har brug for det. 

Jeg har ikke en eneste gang siden været sådan rigtig hvalpeskruk. Jeg har været det lidt og kortvarigt men slet ikke dér hvor jeg vidste, at nu skulle endnu en hund flytte ind. Desuden har jeg haft mere end nok i min dejlige PellePirat. 

Men, nu begynder tankerne at komme. Endnu en hund? Ja, der er ting, som bliver mere besværlige - herunder blandt andet pasning. Meeen skal det være begrænsningen? Pasning er i forvejen en svær ting, fordi jeg er totalt hys med, hvem der kan og må passe mine hunde. 

Men, bottom line er: jeg lever af at træne hund og undervise. Jeg har kæmpe store ambitioner på egne og mine hundes vegne - og lige nu, lige nu da drunker min PellePirat i ambitioner og træning i flere sportsgrene. Og han savner en ven. Han savner det fællesskab, som kun hunde kan give hinanden.

Tina Hougaard

Så nu, for første gang, leger jeg med tanken om hund nr. 2. Og er faktisk også skrevet op til hvalp i 2019. Og har også fået tilbudt at overtage en voksen hund, fra en veninde. Nu må vi se, hvad det næste halve år bringer af forandringer... Og måske... Endnu en hund hos os.

 

OM BLOGGER

Tina Hougaard er uddannet hundeinstruktør, er passioneret indenfor træning af Nose Work og driver Hougaard & Hund. Hun er den glade ejer af den smukke og frække Tibetanske Terrier Pilou aka PellePirat, som hun træner både lydighed, tricks og Nose Work med.