Sophus blog

Tina Hougaard

Sophus blog

Hej allesammen!

Er I mon spændte på at høre, hvordan det går hjemme hos os?

Desværre er det stadig ikke helt godt -meget bedre og mere roligt, men ikke helt godt. Siden den dag Bella bed mig voldsomt flere gange, har vi været adskilt, når mor eller far ikke har kunne mandsopdække os (eller Bella naturligvis🙄). I starten var hun sur og arrig bare hun så mig, og ville straks gå til angreb. Sådan er det slet ikke nu, men jeg stoler bare ikke på hende😥

Vi vil begge to rigtig gerne være sammen, vi leger jo super godt sammen, og vi savner det helt vildt. Men bedst som vi begynder at lege, og jeg knurrer lidt, hvis hun er for voldsom eller gør noget jeg ikke kan lide, så slår det klik for hende og hun ryger lige i flæsket på mig. Det gør mega ondt og alle bliver kede af det. Også Bella, som om hun godt ved det er forkert, men noget får hende til at gøre det alligevel. Noget hun ikke selv kan styre. Det er ret hårdt for os allesammen, men vi prøver at træne gode ting og øve os i at have det rart og roligt sammen. Når vi går tur er alt som det hele tiden har været, vi hygger og hjælper hinanden med at jage, grave og ind imellem fange noget sjovt (mus, desværre må vi stadig ikke tage katte for mor og far).

Der var faktisk lige 8 dage, hvor Bella slet ikke var sur. Det var da hun var i løbetid, og jeg lige pludselig blev super interessant😍Der kunne vi være sammen hele tiden, hun ville bare kæle og møsse, og det der andet.... det er jeg ret god til, også selvom jeg er kastreret😎Men men, så snart hun var færdig med løbetid, så blev hun gnaven igen.

Nå nok om vores bøvl, håber dog stadig jeg kan give en positiv update i næste blog.

Men endnu en vigtig opgave er blevet pålagt mine brede skuldre; min far er blevet opereret i sit knæ. Det betyder far og Sophus tid big time! Og jeg elsker det! Jeg har fået den meget vigtige opgave at passe på ham - stort set døgnet rundt😅😷🐶Jeg er virkelig god til det, da jeg er godt selskab, god til at holde sengen varm og generelt bare lækker og uimodståelig. Samtidig kan jeg holde øje med, at han ikke bliver dårlig, hvis jeg altså ikke lige sover.

 sophus hund slagsmål

Vejret er vist ikke værd at skrive om. Det regner og rusker og er blevet rigtigt efterår. Ikke noget for mig! Jeg gider selvfølgelig godt gå tur, men vi bor jo ude på bøhlandet, så bare jeg går en lille tur på vejen, så er jeg møgbeskidt på ben og mave (nu er jeg jo heller ikke den langbenede model🤔). Ikke at det er noget problem for mig, men det er det åbenbart for min far og mor. Jeg kan sagtens gå ind og lægge mig i sofaen uden at gå i bad først -det tørrer jo! Men næ nej, jeg skal vaskes, og det er jeg ikke ubetinget vild med... det kan blive til mange vaske på sådan et efterår/vinter, er jo bange for de slider pletterne af mig!

 

Jeg må tilbage til mit sygepasser job, håber I alle, både dyr og mennesker, har det dejligt❤️

 

Hej då (sådan siger vi i Sverige) fra Sophus🐶

 

Om bloggeren

Sophus er en Jack Rusell terrier på 7 år som er flyttet til Sverige, med Lærke og Michael. Her i bloggen følger vi Sophus' travle hverdag, senest med hans lillesøster Bella.