DogDay 2018

Linn Cecilia Svensson

Linn Radsted

DogDay 2018

DogDay 2018 nu i nyt og endnu større format. 

Vi er stolte af i samarbejde med  FrederiksborgCentret i Hillerød at kunne præsentere et helt nyt hundeevent!

D. 17-18. november inviteres alle hundeelskere nemlig indenfor til den helt nye Alt til Hund messe, som afvikles sammen med DogDays 2018. 

Der er lagt op til et helt særligt arrangement, med noget for enhver hundeelsker.  
På messen Alt til Hund, er der uanede shopping-muligheder hos de mange udstillere, ligesom der kan findes gode råd og vejledning om alt lige fra hundefoder til træning og forsikring.

Vil man have viden og konkrete værktøjer til, hvordan hverdagen som hundeejer kan blive endnu sjovere og nemmere, er der mulighed for at købe en særbillet til det store workshop-område: DogDays. 

Her kan besøgende suge til sig af spændende viden fra de mange eksperter, når DogCoach.dk i samarbejde med Tryg Pote afvikler – DogDays.

-” Vi har sat absolut alle sejl til for at skabe den absolut mest unikke oplevelse for alle typer af hundeejere. Allerede nu, kan vi fornemme en stor interesse for eventet blandt udstillere såvel som hundeejere og fagfolk” fortæller arrangørerne Linn Radsted, indehaver af DogCoach.dk samt Paw Olesen der er Salgschef fra FrederiksborgCentret


Oplev 10 af Skandinaviens førende hundefolk

På den store opvisningsbane er der er mulighed for at opleve nogle af de mest anerkendte hundefagfolk og eksperter, som deler ud af deres viden om hundehold, hverdagstræning, adfærd, aktivering mv. 

Programmet byder bl.a. på den kendte hundepsykolog og forfatter Anders Hallgren, der er en eftertragtet og anerkendt foredragsholder.

Udover Hallgren kan man også glæde sig til at opleve hundeejertræner og forfatter Irene Jarnved dele ud af sin mangeårige erfaring. Der er desuden sat fokus på emner som Empowerment, Nose Work, Core-træning, hvordan man pimper den daglige gåtur op, samt en helt unik oplevelse når dyretelepatør Ditte Young skal lære almindelige hundeejere at kommunikere med hunde via telepati. 

Kort sagt er der lagt op til 2 fuldstændigt forrygende dage i hundens tegn!

Se hele workshop-programmet her 

Priser 
1 dagsbillet til DogDay kr. 295,-
2 dages billet til DogDay kr 495,-
*Giver gratis adgang til messen samtidig

Spar penge - Early-Dog pris til de hurtige
Indtil 1 juli kan du booke billetter til en særlig rabatpris og spare penge. 

Book billetter online her (bemærk der er begrænset med pladser i salen) 

Arrangører for DogDays og Alt-til Hund Linn Radsted og Paw Olesen