Hilsner fra Umbrien

Linn Cecilia Svensson

Linn Radsted

Hilsner fra Umbrien

Vi var på besøg i december hos Jeanette & Klaus, som driver det skønneste sted i Umbrien (BellaUmbria.dk), hvor danskere kan leje lokale italienske steder at holde ferie året rundt.

Udover at kunne nyde de smukke, lokale omgivelser, dejlig mad og vin og en fantastisk gæstfrihed, så faldt vi naturligvis hurtigt i hundesnak – og Jeanette var vores hundeguide på ture med Nemo rundt i området.

LÆS om vores italienske hundeeventyr her på bloggen: Hundeferie med eftertanke

Og da vi skulle rejse, var der naturligvis ikke en bedre måde at sige tusind tak for mange dejlige hundestunder, end at give en hundelufterjakke som afskedsgave, og så kunne hun jo samtidig lige teste hvordan den fungerede under italienske forhold.

Og efter et par måneders brug har Jeanette sendt os disse skønne fotos af jakke og hunde på tur i deres lokale olivenlund, med teksten:

Mit navn er Jeanette Frank, ved min side ser I min skønne bordercollie han; Artu på knap 8 år og vores frække lille gadekryds Jack på 5 år. Artu og jeg træner lydighed og Jack er mere til sjove tricks. Hver dag året rundt går vi en lang tur i området.
Vi vil alle 3 gerne sende Linn og teamet på DogCoach en varm hilsen her fra Umbrien i midtItalien.

Jeg modtog jeres vinterparka i januar da det var rigtig koldt her i Italien og var straks vild med de mange lommer der gør det super nemt at nå mine mange forskellige treats til hundene ; bold, træktov, pivedyr og i den specielle snack lomme; pølse stykker.

Og så gør det jo heller ikke noget at hundelufterjakken har et smart snit, er super varm og ikke for tung på vores daglige ture op og ned af de Umbriske bakker.
Det er en super jakke I har lavet – den gør sig godt som : trænings jakke, lufte jakke og smart vinter jakke!

Kærlig hilsen
Jeanette, Artu og Jack
Poggio dei Laghi
Umbrien