Nyt samarbejde imellem DogCoach og DcH

Linn Cecilia Svensson

Linn Cecilia Svensson

Nyt samarbejde imellem DogCoach og DcH

September måned er i fuld gang, og det samme er hundetræning og stævner heldigvis.

Nu bliver det endnu lettere at blive godt klædt på til vinteren, idet DcH har indgået en ny samarbejdsaftale med DogCoach. 

Aftalen gør DogCoach til officiel sponsor for DcH adfærdskonsulenterne og betyder at alle DcH-medlemmer får en unik medlemsrabat på 10% ved køb af DogCoach produkter.

Desuden donerer DogCoach yderligere 5% af alt salget, til støtte af DcH adfærdskonsulenters gode arbejde.

DcH er Danmarks største forening for hundesport og har i dag cirka 13000 medlemmer i hele landet.

Hos DogCoach ønsker vi at klæde alle typer af hundeejere bedst muligt på, det være sig i tøj som i viden om hunde – derfor er vi rigtig glade for det nye samarbejde med DcH som også kan støtte op omkring det kæmpe arbejde som adfærdstjenesten yder” fortæller grundlægger af DogCoach, Linn Radsted.

Dch har i dag cirka 60 adfærdskonsulenter som gratis tilbyder rådgivning til alle hundeejere i hele landet telefonisk eller med besøg.

Også forretningsfører for DcH, Jan Nielsen glæder sig over den kommende samarbejdsaftale:

”Det er altid dejligt at kunne tilbyde vores medlemmer endnu flere fordele, ligesom det giver stor mening at støtte hinandens arbejde indenfor den danske hundeverden”

Aftalen træder i kraft fra d.d. og medlemmerne får udleveret deres personlige rabatkode via: Bestyrelsen i lokalforeningen, som kan anvendes til bestilling på www.dogcoach.dk

DogCoach vil være tilstede med en mindre udstillings stand til det kommende DM i september i Vejen, hvor alle fysisk kan se og prøve de nye vinterkollektion som netop ruller ind på lageret disse dage.