5 tips til berigelse, som vil øge din hunds velvære

Support Support


Masterclass afholdes
5 tips til berigelse, som vil øge din hunds velvære

Online masterclass m/ Tanya Timann Hansen, fra OptiHund

 

Dato & Tidspunkt: 21. november 2024 klokken 19.30

 

Hvorfor arbejde med berigelse af hunde?

Berigelse (Enrichment) arbejder imod at øge din hunds livskvalitet igennem aktiviteter, der er målrettet et meningsfuldt hundeliv. Ved hjælp af berigelse kan vi styrke hundens selvtillid, nedsætte stress og frustration, nedsætte risikoen for div. "problemadfærd", styrke hund-menneske relationen og ultimativt få en gladere hund! 

I denne masterclass giver Tanya dig 5 konkrete tips til hvordan du aktivt kan berige dine hunds hverdag og dermed styrke hundens livskvalitet 

Berigelse bruges til at give hunden mulighed for at få opfyldt sine behov, heriblandt outlets for instinktiv adfærd. Mulighederne opstår ikke længere så naturligt i hverdagen og derfor er det vigtigt for hundens trivsel at vi prøver at opfylde behovet ved hjælp af berigelse – og det er gældende for alt fra hundens mad, til gåturene, til hvileadfærd!


Om Tanya Timann Hansen

Tanya Timann Hansen er indehaver af OptiHund, hvor hun rådgiver og underviser kursister med familiehunde samt udbyder kropsbehandlinger. 

Tanya har en kandidatgrad i Animal Science fra Københavns Universitet, udover også at være uddannet instruktør, NW-instruktør, Predation Substitution instruktør, hundemassør og kranio-sakral terapeut til hund. 

Tanyas tilgang til hundene er holistisk og med den overbevisning at hundene skal betragtes som komplekse væsener, som vi skal være motiverede for at forstå for at opnå den bedste relation. Dette er udgangspunktet i al hundetræning og kropsbehandling hos OptiHund. 

Se mere om Tanyas arbejde på www.optihund.dk