Det perfekte indkald

Support Support


Masterclass afholdes
Det perfekte indkald

Online masterclass med passioneret hundeinstruktør fra Tænkehunden

Dato & Tidspunkt: 25. juli 2024 kl. 19.30

For at give vores hunde frihed til at opleve verden, bruge kroppen frit og få tid til at snuse grundigt til dét de vil, er det en umådelig stor fordel, at kunne gå med sin hund uden snor i områder der passer hertil.

For at kunne slippe sin hund af snoren, er det essentielt, at vi kan kalde den tilbage til os ved behov!

Lær hvordan du arbejder dig imod det perfekte solide indkald med din hund.

At træne indkald kan let blive en rodebutik. Det er ofte et behov vi har til hverdag, at kalde på vores hund, og hvis hunden ikke responderer, hvordan undgår vi så, at ryge ned i den onde spiral med frustration, stres og ømme stemmebånd?

Kender du det, at din hund engang godt kunne, men nu ”ikke gider” at komme når du kalder? Og har du mødt den type hund, som ved hvor lang din arm er´, og holder sig 3cm længere væk fra dig, når du vil sætte snoren på?

Indkald er en træningsøvelse, på lige fod med et ”dæk” eller en ”plads”. Derfor skal den også trænes op systematisk, og det hjælper at have en klar strategi, inden man begynder.

Den følelse du får, når du kalder på din hund, og den kommer styrtende imod dig, med tungen flyvende og ørerne ud til siden – det er den følelse vi skal have fat i, både hos hund og menneske.
Det perfekte indkald er nemlig i min verden helt og holdent drevet af hundens lyst til at vælge dig til, og alt andet omkring sig fra, når du kalder på den – og dét er en hard core kompetence at mestre!

Om eksperten

Denne masterclass afholdes af Katrine Russell, som er passioneret hundeinstruktør og under uddannelse til både adfærdsrådgiver og hundefitnessinstruktør.

Hun tror på en holistisk tilgang til træning og adfærd, hvor krop og sind hænger sammen, og arbejder altid belønningsbaseret og med positiv forstærkning.

Katrine er ejer af Tænkehunden, og her underviser hun i holdtræning for hunde i alle aldre. Hun lægger meget stor vægt på at individualisere undervisningen til den enkelte hund på dagen, og har fokus på at sætte hvert team op til mest mulig succes i træningen hver gang.

Katrine er medejer af Hundevelfærdscenteret, og afholder ud over fysisk træning også online webinarer og fysiske workshops.


Se mere om Katrines arbejde her: https://xn--tnkehunden-d6a.dk/