Gør som din hund – ryst det af dig!

Linn Cecilia Svensson

Linn Cecilia Svensson


Masterclass afholdes
Gør som din hund – ryst det af dig!

Online masterclass m/  Hundemassør & Fysioterapeut Helle Hoffmann

Dato & tidspunkt d. 19. september kl. 19.30 

Ingen – hverken hunde eller mennesker – kan gå igennem livet uden at få et chok eller opleve noget traumatisk.

Når din hund oplever et chok eller traume, skal dens nervesystem nulstilles for at kunne slippe oplevelsen. Nogle gange kan hunden klare det selv. Det gør den typisk ved at ryste sig. Andre gange skal der lidt mere til. 

Men ved du egentlig, hvad der sker i din hunds krop og nervesystem, når den oplever et chok/traume? Og hvorfor det kan sætte sig i dens krop og sind, så det har svært ved at slippe det efterfølgende?

I denne masterclass vil Helle Hoffmann gøre dig klogere på din hunds nervesystem, hvad der sker i dens krop, når den oplever noget traumatisk.

Derudover vil hun give dig tips til, hvordan du bedst selv kan hjælpe din hund efter en traumatisk hændelse – stor eller lille.

Om eksperten

Denne masterclass afholdes af Helle Hoffmann, som er indehaver af HOFFMANN Hundemassage & Fysioterapeut.

Til dagligt arbejder Helle med at hjælpe hunde, der har problemer med bevægeapparatet. Derudover har Helle specialiseret sig i at arbejde med hunde, der har oplevet chok/traumer og hjælper dem til at slippe oplevelsen i deres nervesystem.

Helle er fysioterapeut til hunde samt kraniosakral terapeut til dyr og mennesker. Hun er Reiki Master Healer, foredragsholder samt forfatter og afholder kurser for hundeejer. Desuden uddanner hun andre i at arbejde med kraniosakral terapi til hunde.

Se mere om helle arbejde på HOFFMANN Hundemassage & Fysioterapeut