Kom godt igang med dog parkour

Linn Cecilia Svensson

Linn Cecilia Svensson


Masterclass afholdes
Kom godt igang med dog parkour

Her er chancen for at lære, alt hvad du har brug for, for at komme godt igang med din hund, og blive sat godt ind i de sikkerhedsmæssige hensyn, man skal huske at tage.

Dogparkour er en fysisk træningsform, hvor hunden skal bevæge sig igennem en række forhindringer.
Ved at træne dogparkour arbejder du med hundens kropsbevidsthed og kernemuskulatur via balanceøvelser og forhindringer af forskellig type der både styrker hundens fysik og sikrer den øget selvtillid. 

Samtidig med du styrker træningen og samarbejdet mellem dig og din hund.

Dog parkour kan trænes i alle typer af miljø. Det er derfor ligegyldigt, om man bor på landet, nær en skov, eller inde i midtbyen. Dog parkour kan trænes ALLE steder, da man blot benytter det, som man finder i sit miljø. Det kan være træer, skraldespande, lygtepæle, bænke, store sten, lave halvmure, trappetrin, eller noget helt andet.

Dog parkour har en række fordele

  • Forbedrer hundens blodomløb
  • Styrker hundens krop
  • Giver hunden en bedre selvtillid
  • Kan hjælpe med at nedsætte reaktivitet
  • Det kan være med til at lære din hund ikke at trække i snoren

Om eksperten
Anna Louise startede sin professionelle karriere indenfor hunde verdenen i 2012, hvor hun i en alder af blot 13 år blev Danmarks yngste certificerede hundetræningsinstruktør. Gennem DCH tog hun dengang et speciale i Agility. Sidenhen har hun hvert år taget flere nye uddannelser eller deltaget på kurser og seminarer indenfor hunde og adfærd.

Deriblandt har hun taget en 4-årig udvidet bachelorgrad i dyreadfærd på University of Aberdeen i Skotland, samt studeret en masse om dyrs anatomi.

Siden hun fik sin første hund i 2007, har hun dog ikke haft den store passion for konkurrence lydighed, men istedet trænet en masse tricks. Dette, kombineret med en passion for agility og anderledes træning, ledte hende til Dog Parkour, som hun har trænet lige siden.

Hun har derfor også skrevet verdens første bog om Dog Parkour, som er blevet solgt i over 20 lande.

Nu lever hun af at undervise og hjælpe andre med deres hundes adfærd samt sjov træning så som dog parkour og kropskontrol, tricks og dog dancing, og agility. 

Se mere om Anna Louises arbejde på https://www.4pawscanineacademy.com