2 helt forrygende dage i hundens tegn – med massevis af læring, viden og nye indsigter fra nogle af de førende hundeeksperter i landet. DogCoach glæder sig til at byde velkommen til et helt unikt workshop-område, hvor du dagene igennem kan se og opleve nogle af de dygtigste hundetrænere og fagpersoner dele ud af deres viden.

HENT PROGRAM (PDF)  KØB BILLET

Husk billetten giver fri adgang til alle DogDays workshops + til "Alt til Hund" messen. Bestil her.


Styrk din sensitive hund
v. hundetræner Lea Nor fra PlayToPeak
Stresser din hund let? Har den svært ved at falde til ro? Gør den når der kommer gæster eller er usikker i mødet med andre hunde? Lær din hund at være mere afslappet i de forskellige situationer som hverdagen byder på. Bonus: Du får en stærkere relation med din hund og får en større forståelse for dens signaler og adfærd.


Hold hunden sund og rask – sådan!
v. Kiropraktor, fysioterapeut og indehaver af Magtor - Christian Hembo
Vi ønsker alle at vores hunde skal have det allerbedste og længste hundeliv. Men hvordan kan vi bedst forebygge, at vores hunde får fysiske skavanker, når de bliver ældre? Indehaver af Magtor, Kiropraktor og fysioterapeut Christian Hembo deler ud af sine mangeårige erfaringer – og giver dig gode konkrete råd og værktøjer til, hvordan du bedst muligt kan passe på din hund igennem hele dens liv.


Tricktræning fra A – Z
v. Johanna Allanach
Træning behøver bestemt ikke være kedeligt. Få tips og trick fra en af landets dygtigste trænere og udøvere til, hvordan du kommer godt i gang med tricktræning af din hund. Få Inspiration til hvordan du bygger et godt fundament med trick træning - og hvordan du kan sammensætte de forskellige øvelser, og dermed øge kreativitet og sværhedsgrad løbende.


Leg med din hund – sådan!
v. Dyrlæge & adfærdseskpert Pernille Blok-Riisom, adfærdsdyrlægen.dk
Hvorfor er det vigtigt at sørge for yderligere aktivering af vores hunde foruden den daglige gåtur? I denne workshop får du konkrete værktøjer til god aktivering af alle typer af hunde igennem de forskellige faser i livet (hvalpe, unghunde, seniorer) samt mere viden om hvorfor og hvad korrekt aktivering af hunde betyder.

Hjælp, min hund kan ikke med andre hunde
v. Hundetræner & adfærdsrådgiver Regitze Acacie, KøbenhavnerSnuden
Er din hund udfarende, usikker eller aggressiv i mødet med andre hunde? Så er denne workshop noget for dig. Eksamineret adfærdsrådgiver og indehaver af KøbenhavnerSnuden Regitze Acacie giver dig konkrete øvelser og redskaber til at hjælpe din hund igennem mødet med andre hunde. Du kommer helt ned hundehøjde og lærer hvilke signaler du skal være opmærksom på hos din hund.


Få større success med NoseWork
v. Noseworkeksperter og hundetrænere Tina Hougaard & Stine Lerche-Vestergaard fra PowerDog
Har du og din hund allerede snust til næsearbejde eller den nye, og meget populære sport Nose Work? Og er du nysgerrig på at lære mere om hvordan du sikrer, at din hund har størst mulig succes, når den arbejder med næsen og næsearbejde? På workshoppen lærer du mere om hvordan du bliver den bedste træningsmakker for din hund, og sikrer den størst mulig succes med sit søgearbejde.

 
Parterapi for hund & ejer
v. Dyretelepatør Ditte Young & clairvoyant Sebbastian Lorantius
For første gang går dyretelepatør og terapeut Ditte Young og clairvoyant og coach Sebbastian Lorantius sammen i hundeverdenen, og hjælper en ukendt demohund og dens ejer med at forstå hinanden endnu bedre, live på scenen. Se og hør når Ditte Young via telepati, kommunikerer hvad en udvalgt hund tænker om sin ejer. Herefter fornemmer Sebbastian hundeejerens energi, og deler hvad han oplever og tolker, vel og mærke uden at have deltaget i hundens telepati.


Miljøtræning og Specialsøg
v. Johnny Hoffmann Bastian, ejer af SearchHouse
Kom tæt på træningen og arbejdet med hunde til specialsøg (f.eks. søgning efter bomber, narkotika, mennesker, ulve og lign). Hvad kan søgearbejde bruges til i hverdagen? Og hvorfor det er noget af den bedste form for aktivering til alle hunde – uanset race og trænings-niveau. Få inspiration til mange forskellige typer af miljøarbejde, samt indsigt i hvordan man kan holde hundens fokus.